6ec

Merek GIGAJEWE wiwit taun 2010. Kita setya nggawe inten sing wis diwasa laboratorium kanthi kekerasan lan kapinteran sing padha kaya intan, lan nggawe perhiasan, saengga luwih akeh wong duwe permata kasebut kanthi rega sing luwih murah.

  • GIGAJEWE D Colour Excellent Trillion Cut Moissanite Loose Diamond Pass Tester Gems Stone For Jewelry making
  • D Color 1-3ct VVS1 Round Moissanite
  • GIGAJEWE Moissanite 1ct 5.5mm+2X3.5mm Round Cut Yellow Color 925 Silver Ring Gold Multi-layer Plated
  • GIGAJEWE Total 1.0ct EF Green VVS1 Round Excellent Cut Diamond Test Passed Moissanite 925 Silver Ring Jewelry
  • HPHT BLUE