Babagan Kita

KAMI

COMPANY

Profil perusahaan

Merek GIGAJEWE wiwit taun 2010. Kita setya nggawe inten sing wis diwasa laboratorium kanthi kekerasan lan kapinteran sing padha kaya intan, lan nggawe perhiasan, saengga luwih akeh wong duwe permata kasebut kanthi rega sing luwih murah.

4

produk utama

Perusahaan kita wis suwe melu nindakake produksi lan nglereni bahan mentah berlian sintetik bermutu tinggi kayata CVD, HPHT, MOISSANITE, lan sapiturute. Produk-produk kasebut diekspor menyang pasar internasional.

1

Tim kita

Kita duwe basis pangolahan lan produksi sing paling apik lan tenaga teknis sing paling maju ing China, entuk reputasi sing apik lan kepercayaan lan dhukungan pelanggan saka omah lan luar negeri.

2

Teknologi kita

Dina iki, kita duwe teknologi produksi bahan mentah lan peralatan nglereni berlian, desainer perhiasan sing apik lan tukang perhiasan sing apik banget. Ora kaya produsen pemotong mekanik liyane, kita mesthi netepi manual kanthi manual kanggo mesthekake yen saben produk sampurna lan sumunar.