Hubungi Kita

Ningbo Yinzhou Jujia Electronic Technology Co, Ltd

Alamat

710 Bangunan Donya Venture, No. 10, Jalan 8, Jalan Dongjiao, Dongsheng Street, Kabupaten Yinzhou, Kota Ningbo, Provinsi Zhejiang

Telpon

0574-87061978
+ 86-13429366424

Jam

Senin-Jumuah: 9am nganti 6pm
Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita