GIGAJEWE D Colour Cushion Cut Moissanite Loose Diamond Pass Tester Permata Kanggo Perhiasan membuat

Keterangan Singkat:

LAB-GROWN DIAMOND
PILIH MOISSANITE
Bahan: Moissanite
Wangun: Cushion
Werna: D (Putih Putih)
Kajelasan: VVS1
Ngethok: NGENTOT


Detail Produk

FAQ

Tag Product

dfa

dfa

Cathetan: Ana kesalahan 0.1mm-0.2mm ing dimensi lan pangukuran nyata manual. Supaya cocog karo ukuran berlian, bobot produk dituduhake minangka bobot inten. Amarga Moissanite luwih entheng tinimbang berlian, bobot nyata Moissanite kudu bobot inten sing tikel 0.9.
CUTI CUTI
Inten potongan bantal kasebut diarani potongan tambang lawas nggabungake potongan alun kanthi sudhut bunder, kaya bantal (mula jenenge). Standar kanggo potongan bantal beda-beda tinimbang macem-macem wujud liyane, lan rasa pribadi bakal menehi pilihan. Nalika umume ora luwih cerah tinimbang intan bunder sing apik, bantal potong inten asring duwe geni sing luwih apik, yaiku bagean saka bandhane.

gial1321

GIGAJEWE duwe teknologi produksi bahan mentah lan peralatan nglereni berlian, desainer perhiasan modis lan tukang perhiasan sing apik banget. Ora kaya produsen nglereni mekanik liyane, kita mekso ngethok manual kanggo mesthekake yen saben produk paling nggumunake lan sampurna.

Moissanite nduwe gravitasi tartamtu 3,22 lan Inten saka 3,52. Miturut potongan standar Intan bunder, nalika diameteripun 6,5mm, Inti umume bobote 200mg (1ct), Moissanite sing bobot mung 160mg (0.9ct).

Moissanite sing diasilake miturut ukuran Diamond standar, bobot sing dituduhake yaiku bobot standar Diamond sing cocog, mung kanggo referensi, iki dudu bobot sing sejatine, bobot nyata saka Moissanite kurang saka bobot sing dituduhake, yaiku, 88% -90% kanthi bobot sing dituduhake.

gial1709

q

gial1603

100% Lulus Tes Diamond

gial1703

Paket Saestu Aman lan dipercaya
Freight Freight Gratis Negara

Pinggang saben watu sing diasilake GIGAJEWE bakal digawe ukiran laser kanthi nomer serial sing unik, kanthi sertifikat BIA kanggo ndhukung inkuiri online.Wujud sing cocog banget cocog kanggo nggawe perhiasan logam sing larang regane, sing cocog karo koleksi lan apresiasi sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  •