D Werna Moctanite Babak 1-3ct VVS1

Keterangan Singkat:

Bahan: Moissanite
Wangun: Babak
Werna: D
Kajelasan: VVS1
Ngethok: NGENTOT


Detail Produk

FAQ

Tag Product

vvs2

vvs931

Cathetan: Ana kesalahan 0.1mm-0.2mm ing dimensi lan ukur ukur nyata.Dadi supaya cocog karo ukuran berlian, bobot produk dituduhake minangka bobot berlian. Amarga Moissanite luwih entheng tinimbang berlian, bobot nyata Moissanite kudu bobot inten sing tikel 0.9.

ROUND CUT:
Berlian dipotong minangka bentuk berlian sing paling populer, Amarga mekanika wujud, berlian bunder umume unggul kanggo bentuk berlian mewah kanthi refleksi saka cahya sing tepat, nggedhekake padhange potensial.
GIGAJEWE duwe teknologi bahan mentah lan teknologi nglereni, desainer perhiasan sing apik banget lan pengrajin perhiasan sing apik banget kanggo mesthekake yen saben produk dadi paling nggumunake lan sampurna, lan kita gelem nampa kustomisasi khusus sampeyan.

Pelanggan sing ditresnani, Moissanite luwih entheng tinimbang Diamond, saéngga Moissanite dipotong dadi 1 karat Ukuran ukuran, bobot udakara 0.9 karat. Kita ngasilake warna paling lengkap lan macem-macem warna CDV berlian, HPHT lan Moissanite, lan disetel ing macem-macem jinis Yen sampeyan butuh watu berwarna liyane, hubungi kita lan kita bisa ngatur watu warna sing disenengi.

Ing taun 1904, Dr. Henri Moissan nemokake mineral iki ing kawah Arizona, bahan saka papan njaba sing meh padha karo kekerasan lan kecemerlangan kaya berlian sing diasilake dening alam ing bumi.Today, kita wis bisa nggunakake teknologi berteknologi tinggi. kanggo nggawe permata iki apik banget. supaya luwih akeh wong entuk permata sing abadi lan berkilauan sing ora larang regane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  •