GIGAJEWE D Werna Trilyar Motong Moissanite Loose Diamond Pass Tester Permata Kanggo Perhiasan

Keterangan Singkat:

LAB-GROWN DIAMOND
PILIH MOISSANITE
Bahan: Moissanite
Wangun: Triliun
Werna: D (Putih Putih)
Kajelasan: VVS1
Ngethok: NGENTOT


Detail Produk

FAQ

Tag Product

gil208
gil836

Cathetan: Ana kesalahan 0.1mm-0.2mm ing dimensi lan pangukuran nyata manual. Supaya cocog karo ukuran berlian, bobot produk dituduhake minangka bobot inten. Amarga Moissanite luwih entheng tinimbang berlian, bobot nyata Moissanite kudu bobot inten sing tikel 0.9.
KANGGULIS WANG
Potong triliun yaiku potongan hibrida kanthi telung sisih lurus utawa sudhut mlengkung. Yen rasio potongan khusus wis digayuh, berlian segitiga bakal padhang banget lan terang.

gil1131

GIGAJEWE duwe teknologi produksi bahan mentah lan peralatan nglereni berlian, desainer perhiasan modis lan tukang perhiasan sing apik banget. Ora kaya produsen nglereni mekanik liyane, kita mekso ngethok manual kanggo mesthekake yen saben produk paling nggumunake lan sampurna.

Moissanite nduwe gravitasi tartamtu 3,22 lan Inten saka 3,52. Miturut potongan standar Intan bunder, nalika diameteripun 6,5mm, Inti umume bobote 200mg (1ct), Moissanite sing bobot mung 160mg (0.9ct).

Moissanite sing diasilake miturut ukuran Diamond standar, bobot sing dituduhake yaiku bobot standar Diamond sing cocog, mung kanggo referensi, iki dudu bobot sing sejatine, bobot nyata saka Moissanite kurang saka bobot sing dituduhake, yaiku, 88% -90% kanthi bobot sing dituduhake.

gil1517
q
gil1411

100% Lulus Tes Diamond

ghvghj
Paket Saestu Aman lan dipercaya
Freight Freight Gratis Negara

Pinggang saben watu sing diasilake GIGAJEWE bakal digawe ukiran laser kanthi nomer serial sing unik, kanthi sertifikat BIA kanggo ndhukung inkuiri online.Wujud sing cocog banget cocog kanggo nggawe perhiasan logam sing larang regane, sing cocog karo koleksi lan apresiasi sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  •