GIGAJEWE Moissanite 1ct 5.5mm + 2X3.5mm Putaran Kuning Warna Kuning 925 Emas cincin Emas pelbagai lapisan

Keterangan Singkat:

LAB-GROWN DIAMOND
PELUANG MOISSANITE
Ukuran Mainstone: 5.5mm
Jinis Pengaturan: Prong Setting
Withsidestones: ZirconX23Pieces
Bahan Cincin: 925 Plato Platinum Plat Multi-lapisan
Gunggung Bobot: 4,6g (Pendekatan)
ITEM Nomer GMSR-008W


Detail Produk

FAQ

Tag Product

GM576

GM576

Mainstone
0.6ct Moissanite
Werna F
Putaran Cut
Cathetan: ana kesalahan sethithik kanggo pangukuran manual
CUT
Berlian dipotong minangka bentuk berlian sing paling populer, Amarga mekanika wujud, berlian bunder umume unggul kanggo bentuk inten mewah kanthi refleksi saka cahya sing tepat, nggedhekake padhange potensial.

GIGAJEWE duwe teknologi produksi bahan mentah lan peralatan nglereni berlian, desainer perhiasan modis lan tukang perhiasan sing apik banget. Ora kaya produsen nglereni mekanik liyane, kita mekso ngethok manual kanggo mesthekake yen saben produk paling nggumunake lan sampurna.

GM869
100% Lulus Tes Diamond

GMSR-010Y
Kertas kertas lan kain,
entheng lan ramah lingkungan

Moissanite nduwe gravitasi tartamtu 3,22 lan Inten saka 3,52. Miturut potongan standar Intan bunder, nalika diameteripun 6,5mm, Inti umume bobote 200mg (1ct), Moissanite sing bobot mung 160mg (0.9ct).

Moissanite sing diasilake miturut ukuran Diamond standar, bobot sing dituduhake yaiku bobot standar Diamond sing cocog, mung kanggo referensi, iki dudu bobot sing sejatine, bobot nyata saka Moissanite kurang saka bobot sing dituduhake, yaiku, 88% -90% kanthi bobot sing dituduhake.

gial1709

q

Pinggang saben watu sing diasilake GIGAJEWE bakal digawe ukiran laser kanthi nomer serial sing unik, kanthi sertifikat BIA kanthi rinci kanggo ndhukung priksaan online.
Wangun sing sampurna cocog banget kanggo nggawe perhiasan logam sing larang regane, sing cocog karo koleksi lan apresiasi sampeyan.

Ing taun 1904, Dr. Henri Moissan nemokake mineral iki ing kawah Arizona, bahan saka ruangan njaba sing meh padha karo kekerasan lan kecemerlangan kaya intan sing diasilake dening alam ing bumi.
Dina iki, kita bisa nggunakake teknologi berteknologi tinggi kanggo nggawe permata iki apik banget. supaya luwih akeh wong entuk permata sing abadi lan berkilauan sing ora larang regane.
Kita ngasilake warna tanpa warna lan macem-macem warna saka berlian sintetik CDV, HPHT lan Moissanite, lan dipasang ing macem-macem jinis perhiasan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  •