HPHT BLUE

Keterangan Singkat:

Jeneng merek: GIGAJEWE
Nomer Model: HPHT
Bobot Karat Diamond: 1ct
Werna Inten Putih: D
Diamond Cut: Banget
Werna: Putih
Kekerasan: 10 Moh
Panggonan Asal: Zhejiang, China
Jenis berlian: Sintetis (lab digawe)
Sertifikat Diamond: IGI
Werna Inten Apik: Kolam biru kuning


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Rincian cepet

Jeneng merek: GIGAJEWE

Nomer Model: HPHT

Bobot Karat Diamond: 1ct

Werna Inten Putih: D

Diamond Cut: Banget

Werna: Putih

Kekerasan: 10 Moh

Panggonan Asal: Zhejiang, China

Jenis berlian: Sintetis (lab digawe)

Sertifikat Diamond: IGI

Werna Inten Apik: Kolam biru kuning

Kajelasan Diamond: VVS1

Peningkatan Inten: Inten Kapenuhan

Jeneng produk: berlian HTHP

Kemasan & Pengiriman

Jual Unit

Barang siji

Ukuran paket siji:

10X10X5 cm

Bobot kasar tunggal:

0,100 kg

Jinis Paket:

1. dikempalken ing kanthong vakum utawa kantong poly. 2. dikempalken ing kasus plastik lan karton. 3. Minangka panjaluk sing tuku.

Wektu timbal:

Quantity (Carats) 1 - 10 > 10
Est. Wektu (dina) 3 Rundingan

HPHT, utawa katalis suhu lan tekanan dhuwur, nyamarke lingkungan alami sing digawe berlian 150 kilometer ing ngisor permukaan. Ing suhu lan tekanan sing dhuwur - udakara 2.000 derajat Celsius lan 5.8 atmosfer - struktur kristal saka inten ora kejut, utawa grafit cilik digunakake kanggo nggawe berlian sintetik. materiale padha karo inten alami diwenehi prioritas karo karbon.Tembung kanthi artifisial iki meh ora bisa dingerteni saka inten alam.

Diamond HPHT & CVD

Intan sing diprodhuksi ing lab, tinimbang ditambang saka bumi. Iki dudu knockoffs, dudu Cubic Zircon, dudu Crystals. Dheweke iku Intan Kimia padha karo mitra bumi. Dadi, Komisi Perdagangan Federal musim panas 2018 iki, kajaba padha regane 40% kurang saka Intan Mined.

Berlian apa CVD .

Inten CVD (Deposisi wap kimia) yaiku metode sing bisa digunakake kanggo ngasilake berlian sintetik kanthi nggawe kahanan, perlu kanggo atom karbon ing gas kanggo netep ing landasan ing bentuk kristal, inten ijo banget.

Inten CVD berlian tunggal berlian kristal tulen, tanpa cacat, jinis IIa berlian.

Pelanggan minangka gaya nyopir, tegese awake dhewe lan inten CVD sing digawe. Iki minangka nilai utama.

Berlian HPHT (Tekanan Dhuwur)

HPHT (Suhu Tekanan Dhuwur) Kandha niru cara berlian diprodhuksi ing jero kulit bumi. Mesin khusus digunakake kanggo nggawe tekanan meh 60.000 atmosfer lan suhu udakara 2,500 derajat Celsius kanggo diwiwiti kanthi tuwuh berlian HPHT. Sel wutah khusus sing ngemot unsur-unsur sing dibutuhake kanggo ngembangake inten kaya grafit sing disempurnakan lan campuran katalis sing kalebu logam lan bubuk ditanam ing ruang HPHT ing endi suhu konsisten mundhak nganti 1,300 Derajat Celsius lan luwih saka 50.000 atmosfer tekanan ditrapake. Katalis ing njero sel ngowahi sel dadi padhet dadi molten.

Sajrone sawetara dina lan sawise sawetara kahanan ditemoni, proses pendinginan diwiwiti. Iki butuh sawetara dina lan ngidini atom karbon dibangun ing wiji atom. Sel kasebut dicopot saka mesin HPHT mung yen dianggep minangka siklus wutah wis rampung.

Kita produser lan produsen: Inten Lab-Tanduran, Inten Penyebaran Kimia, HPHT Diamond.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  •