Diamond HPHT & CVD

  • HPHT CRUSHING DRILL

    HPHT KRUSHING DRILL

    Jeneng merek: GIGAJEWE
    Nomer Model: HPHT
    Bobot Karat Diamond: 1ct
    Werna Inten Putih: D
    Diamond Cut: Banget
    Werna: Putih
    Kekerasan: 10 Moh
    Panggonan Asal: Zhejiang, China
    Jenis berlian: Sintetis (lab digawe)
    Sertifikat Diamond: IGI
    Werna Inten Apik: Kolam biru kuning

  • HPHT BLUE

    HPHT BLUE

    Jeneng merek: GIGAJEWE
    Nomer Model: HPHT
    Bobot Karat Diamond: 1ct
    Werna Inten Putih: D
    Diamond Cut: Banget
    Werna: Putih
    Kekerasan: 10 Moh
    Panggonan Asal: Zhejiang, China
    Jenis berlian: Sintetis (lab digawe)
    Sertifikat Diamond: IGI
    Werna Inten Apik: Kolam biru kuning

  • HPHT WHITE

    HPHT PUTIH

    Jeneng merek: GIGAJEWE
    Nomer Model: HPHT
    Bobot Karat Diamond: 1ct
    Werna Inten Putih: D
    Diamond Cut: Banget
    Werna: Putih
    Kekerasan: 10 Moh

  • CVD SLICE

    CVD SLICE

    Jeneng merek: GIGAJEWE
    Nomer Model: CVD
    Bobot Karat Diamond: 1.02ct
    Werna Inten Putih: D
    Diamond Cut: Banget
    Werna: Putih, PINK
    Kekerasan: 10 Moh
    Panggonan Asal: Zhejiang, China
    Jenis berlian: Sintetis (lab digawe)
    Sertifikat Diamond: IGI
    Werna Inten Apik: biru biru bla

  • CVD

    CVD

    Jeneng merek: GIGAJEWE
    Nomer Model: CVD
    Bobot Karat Diamond: 1.02ct
    Werna Inten Putih: D
    Diamond Cut: Banget
    Werna: Putih, PINK
    Kekerasan: 10 Moh

    Panggonan Asal: Zhejiang, China
    Jenis berlian: Sintetis (lab digawe)
    Sertifikat Diamond: IGI
    Werna Inten Apik: biru biru bla