Warta

  • HPHT DIAMOND

    Detail Cepet Jeneng Brand: GIGAJEWE Nomer Model: Karat Berlian HPHT: 1ct Warna Berlian Putih: D Diamond Cut: Warna Apik: Hardness Putih: 10 Moh Lokasi: Zhejiang, China Jenis Jenis: Sintetis (lab digawe) Sertifikat Diamond: IGI Werna berlian mewah: biru biru bl ...
    Waca liyane
  • Diamond HPHT & CVD

    Intan sing diprodhuksi ing lab, tinimbang ditambang saka bumi. Iki dudu knockoffs, dudu Cubic Zircon, dudu Crystals. Dheweke dadi Intan Kimia padha karo mitra bumi. Dadi, Komisi Perdagangan Federal musim panas 2018 iki, kajaba padha duwe biaya ...
    Waca liyane
  • CVD DIAMOIND

    Detail Cepet Jeneng Brand: GIGAJEWE Nomer Model: Berat Karat Berlian CVD: 1.02ct Werna Emas Putih: D Diamond Cut: Warna Apik: Putih, PINK Kekerasan: 10 Moh Panggonan Asil: Zhejiang, China Jenis Jenis: Sintetis (lab digawe) berlian Sertifikat: Warna Inten IGI Apik: Y ...
    Waca liyane
  • Apa sing Moissanite

    Gemster Misterius: Moissanite Sèket ewu taun kepungkur, ana meteorit tiba ing langit lan tiba ing Arizona, dadi kawah buta ing permukaan, jeroane 570 kaki lan diameteripun mil. Sawetara lebu meteorit uga kasebar ing ara-ara samun. Ing 1893, kimiawan Prancis Nobel Laureate Dr. Henri M ...
    Waca liyane
  • Produk Anyar

    NO.1 Bahan: Bentuk Moissanite: Werna Marquise: D kajelasan: VVS1 Motong: ITEM Apik banget: GM-MaWD NO.2 Bahan: Bentuk Moissanite: Warna Triliun: D kajelasan: VVS1 Motong: ITEM sing Apik Ora: GM -...
    Waca liyane
  • Pameran Company

    2019 GIGAJEWE melu pameran perhiasan internasional. Pameran Perhiasan ing Hong Kong
    Waca liyane